VERZEKEREN

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij u, uw gezin of bedrijf en de juiste dekking biedt in uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw situatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Wij adviseren u en beheren uw verzekeringspakket en zorgen ervoor dat er wijzigingen worden verwerkt als dat nodig is. Bij een verhuizing bijvoorbeeld of bij een huwelijk. Indien zich ontwikkelingen voordoen als gevolg van bijvoorbeeld overheidsmaatregelen, informeren wij u waar nodig.

Als u te maken krijgt met schade, dan is het belangrijk dat u dat snel aan ons meldt. Wij zorgen voor snelle afhandeling en informeren de desbetreffende verzekeraar direct. Wanneer u bij ons een nieuwe verzekering wilt afsluiten, dan verzorgen wij voor u de opzegging van uw bestaande verzekeringen.

Als er zich toch eens een vervelende gebeurtenis voordoet, is het geruststellend te weten dat alles op financieel gebied goed is geregeld.